· 

De gezondheidsrisico's van electrosmog (WiFi, Bluetooth, etc.)

DE GEZONDHEIDSRISICO'S VAN ELECTROSMOG

 

Een wereld zonder smartphones, WiFi en andere draadloze netwerken kunnen we ons niet meer voorstellen. En we willen ook overal bereik hebben dus zien we overal een mastbos aan UMTS-masten verschijnen.

Maar daar schuilt een onzichtbaar gevaar...!

 

Wij worden vandaag de dag overal waar we gaan en staan omgeven door electromagnetische straling afkomstig van UMTS-antennes, WiFi-routers, digitale en andere netwerken zoals hoogspanningskabels (boven- en ondergronds), etcetera.

Inmiddels komt er steeds meer wetenschappelijk onderzoek op gang wat voor invloed deze kunstmatige stralingsbronnen op onze gezondheid hebben. Veel problemen met slapeloosheid, chronische oververmoeidheid (CVS), mentale stress en dergelijke lijken sterk gerelateerd te zijn aan electromagnetische straling, bekend als electrosmog.

Het gevaar zit hem er mede in dat je electromagnetische straling (electrosmog) niet kunt zien, ruiken of proeven.....het is een onzichtbaar fenomeen.

 

Met name jonge kinderen blijken hiervoor (over)gevoelig te zijn. Maar niemand wil/kan vandaag de dag nog zonder zijn of haar smartphone, dus bestaande draadloze netwerken opheffen is geen optie. Maar ook zaken als de infrastructuur en dergelijke kunnen veelal niet meer functioneren zonder draadloze communicatiemiddelen en netwerken.

 

Maar wat dan te doen om je gezondheid te beschermen? Daar zijn wij van OLAC ons al langer van bewust en hebben naar een oplossing gezocht....en die is beschikbaar: Floww Health Technology.

Daarmee hebben wij een prachtig product in handen wat niet alleen jou persoonlijk beschermt tegen schadelijke electrosmog, maar ook de woning, bedrijfsruimte, etcetera beschermt.

 

Hoe werkt de Floww techniek? Een apparaatje voorzien van onder andere een inductiespoel en transistor gebruikt de kunstmatige stralingsfrequentie van WiFi-netwerken, hoogspanningskabels en dergelijke en transformeert die naar een frequentieband die overeenkomt met die van het natuurlijk aardmagnetische veld waar wij mensen wel tegen bestand zijn.

En het mooie van de Floww apparaten is: ze gebruiken de electrosmogstraling als energiebron, waardoor ze continu werken zonder gebruikmaking van een batterij- of externe voedingsbron.

 

Meer weten en informatie over de Floww producten? Klik hier!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    André Jongeneel (woensdag, 28 februari 2018 15:18)

    Ik stond er in eerste instantie wat sceptisch tegenover, maar sinds ik de PersonalFloww en MobileFloww gebruik merk ik toch verschil: minder last van chronische vermoeidheid, slaap 's-nachts beter en ben minder gevoelig voor stressprikkels. Het werkt dus echt bij mijn.

OLAC / Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468 / 06-50423414 / 06-30358880

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

> afdeling: Ortho-hormoonfactorpraktijk

Ohmweg 57G

2952 BD  ALBLASSERDAM

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (OHFP)

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL014804918B02

KvK-nr.: 71224211