Welkom bij ons productoverzicht


In dit assortimentsoverzicht vind je ons aanbod van onder andere Vitakruid professionele supplementen,  Floww electromagnetische stralingsbeschermers, Aqua Purica waterbehandelingssystemen en binnenkort onze OLAC huislijn personal care verzorgingsproducten.

 

Wat tref je zoal aan? Als gezondheidscentrum en professionele hormoonfactorpraktijk zijn wij voortdurend op zoek naar de allerbeste producten voor ons vakgebied èn jouw gezondheid. En daarbij letten wij niet alleen op jouw innerlijke gezondheid, minstens zo belangrijk is een zo gezond en duurzaam mogelijke leef- en werkomgeving voor volwassenen, maar zeker ook kinderen omdat die meer kwetsbaar zijn dan volwassenen.

Onderstaande topproducten zijn stuk voor stuk afkomstig van fabrikanten die dezelfde missie hebben en nastreven als wij van OLAC - Organic Lifestyle Advice Center en de Ortho-hormoonfactorpraktijk.

 

Zo hebben wij onder andere voor je geselecteerd:


Wij van OLAC ontwikkelen en produceren onder andere ook onze eigen bio-organische natuurproducten voor lichaamsverzorging (in- en uitwendig), detox en wellness. Hiervoor selecteren wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediënten van biologisch/organische afkomst via betrouwbare leveranciers. Onze topproducten gebruiken wij niet alleen bij de diverse behandelingen in onze eigen praktijk, maar verkopen deze ook onder ons eigen OLAC-label aan klanten. Zo kun je zelf thuis het positieve effect van onze behandelingen langdurig vasthouden!


 

 

 

 

Energetica Natura natuurlijke voedingssupplementen

Energetica Natura staat voor de oerenergie die in alle levende dingen (planten, mensen, dieren) aanwezig is. Alle producten worden geproduceerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en processen met als doel dezelfde oerenergie die in kwalitatieve grondstoffen aanwezig is te behouden. Op deze manier krijgt men producten die bulken van de biochemiche activiteit en energie, producten die goed opneembaar en weinig belastend zijn en een echte werking in het lichaam uitoefenen.

 

Onze merken

Energetica Natura verdeelt producten van de volgende merken: 
 
• Biotics Research (orthomolecular specialties);
• Natural Immunogenics (silver hydrosols);
• Energetica Natura (natural healthcare specialties);
• Quinton (ionic liquid mineral supplements);
• Jacob Lab (pharmaceutical-grade liquid MSM);
• Symbiopharm (medische pré- en probiotica);
• MG Laboratori (pharmaceutical-grade liquid herbs).
Raadpleeg altijd vooraf onze deskundigen: onkundig gebruik van het verkeerde product kan tot gezondheidsschade leiden! Onze productinformatie is gratis, dus neem geen onnodig risico.

< Klik op het Energetica-logo voor meer informatie


 

 

 

 

 

 

VitaKruid supplementen voor de professionele praktijk:

  • complete lijn uitgebalanceerde supplementen voor toepassing in de professionele praktijk
  • voor ondersteuning van uw persoonlijke behandelplan binnen de ortho-hormoonfactorpraktijk
  • kwalitatief hoogwaardige keurmerkproducten tegen een betaalbare prijs
  • raadpleeg altijd vooraf onze deskundigen: onkundig gebruik van het verkeerde product kan tot gezondheidsschade leiden! Onze productinformatie is gratis, dus neem geen onnodig risico.

< Klik op het Vitakruid-logo voor meer informatie


 

We leven in een wereld met draadloze apparatuur welke ons in luttele seconden met elkaar verbindt, waar ter wereld we ook zijn. Meer nog dan volwassenen groeien kinderen op met mobiele telefoon, tablets en laptops waarmee ze een groot deel van de tijd actief zijn. Maar deze technische verworvenheden lijken echter ook een keerzijde te kennen: de negatieve invloed van electromagnetische straling. Inmiddels is de ether sterk 'vervuild' door straling met onnatuurlijke frequenties ten behoeve van WiFi- en Bluetooth netwerken, etcetera. En dit blijkt te leiden tot gezondheidsklachten als slapeloosheid, chronische vermoeidheid, hoofdpijn, concentratieproblemen, etc. als gevolg van onze stralingsgevoeligheid.

De verworvenheden van onze technologische revolutie willen we natuurlijk niet meer prijsgeven.

 

Maar dat hoeft ook niet, dankzij een knap staaltje techniek van Floww Health Technology! Na jarenlange research zijn zij erin geslaagd een handzame serie 'counter measurement equipment' te ontwikkelen en op de markt te brengen: de Floww stralingstransvormers, een apparaatje dat de door ons gegenereerde kunstmatige straling transformeert naar de natuurlijke frequentiebanden. En het mooie is dat het daarvoor de energie uit de kunstmatige straling gebruikt waardoor het zonder batterij of oplader werkt, een heel leven lang! Er zijn diverse uitvoeringen leverbaar, klik daarvoor hierboven de knop van 'Floww Health Technology' aan voormeer informatie. Deze geavanceerde Floww producten zijn via onze webshop te bestellen.

Floww gelooft dat iedereen gezonder en vitaler kan leven in een digitale wereld.

 

"Positive Energy for People and Planet"

 

< Klik op het Floww-logo voor meer informatie


 

 

 

 

 

 

Een waterfilter - de nieuwe norm

 

Een waterfilter wordt steeds vanzelfsprekender. De beste en gezondste oplossing is een waterfilter voor het hele huis. Hierdoor krijg je gezond drinkwater overal in huis. Door de steeds verder toenemende milieuvervuiling blijkt het steeds moeilijker te worden om water voldoende te zuiveren. Daarom is het belangrijk om een waterfilter te gebruiken. Uiteraard wordt kraanwater getest op allerlei schadelijke stoffen, maar er zijn bepaalde tolerantieniveau’s die toestaan dat allerlei stoffen in het water mogen zitten. Goedgekeurd kraanwater bevat dus wel degelijk lage concentraties aan allerlei schadelijke stoffen zoals: chemicaliën, olie, benzines, herbiciden, pesticiden, drugs en geneesmiddelen. Ook wordt op het overgrote gedeelte van stoffen niet getest, omdat het vrijwel onmogelijk is om te testen op meer als 100.000 stoffen.

Bovendien zijn er regelmatig normovertredingen. Dat betekent dat het regelmatig gebeurt dat er gedurende een korte periode een verhoogde concentratie van schadelijke stoffen in het drinkwater zitten. Zonder waterfilter bent u hier niet tegen beschermd.

waterfilter-water-filter-drinkwater-filteren-zuiver-zuiveren-waterfilters-filters-systeem-waterfiltersysteem-oppervlaktewaterkwaliteit_2009

Het oppervlaktewater in Nederland is van steeds lagere kwaliteit. Daardoor wordt het steeds moeilijker om het water goed genoeg te filteren. Hierdoor worden bronnen gesloten en maken drinkwaterbedrijven zich grote zorgen. Tros Radar heeft onlangs nog een uitzending gewijd aan dit steeds groter wordende probleem. Alarmerend is het laatste rapport van duurzaamheidsorganisatie Natuur & Milieu.

Niet alleen is deze situatie de aflopen jaren steeds erger geworden en voorlopig lijkt er ook geen verbetering te gaan komen. De verwachting is dus dat de effecten van de milieuvervuiling in de toekomst steeds verder zullen gaan toenemen. Een waterfilter aan huis begint hierdoor een logische keuze te worden.

 

 

Aqua Purica waterfilters met vitalisator en waterontharders:

 

Water van de zuiverste soort!

 

< klik hier voor meer info.

Bekijk hier de video waarom een goed waterfilter  

                    Neem voor levering en installatie contact met ons op.

 


 

Voor gedetailleerde informatie over deze producten met afbeeldingen kun je bovenaan deze pagina de betreffende subpagina's aanklikken.

Voor het bestellen van deze producten verwijzen wij je graag naar onze webwinkel. Je komt direkt in onze webwinkel door hier te klikken. Je kunt ook de zoekfunctie hieronder gebruiken.

Heb je nog vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

OLAC / Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468 / 06-50423414 / 06-30358880

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

> afdeling: Ortho-hormoonfactorpraktijk

Ohmweg 57G

2952 BD  ALBLASSERDAM

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (OHFP)

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL014804918B02

KvK-nr.: 71224211