Welkom bij ons assortimentsoverzicht

In dit assortimentsoverzicht vind je ons aanbod van onder andere OLAC BodyCare verzorgingsproducten en OLAC BioFoods bio-organische voeding.

 


OLAC BodyCare verzorgingsproducten

OLAC BodyCare ontwikkelt en produceert onder een eigen label bio-organische natuurproducten voor lichaamsverzorging (in- en uitwendig), detox en wellness. Hiervoor selecteren wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediënten van biologisch/organische afkomst via betrouwbare leveranciers. Onze topproducten gebruiken wij niet alleen bij de diverse behandelingen in onze eigen praktijk, maar verkopen deze ook onder ons eigen OLAC-label aan klanten. Zo kun je zelf thuis het positieve effect van onze behandelingen langdurig vasthouden!


OLAC BioFoods bio-organische voeding

OLAC BioFoods ontwikkelt en producteert onder eigen label bio-organische producten en daarnaasselecteren wij soms ook voedingsmiddelen van derden die op kleine schaal hoogwaardige voedingsartikelen maken, met dezelfde passie en toewijding als wij van OLAC BioFoodsAan de introductie en uitbreiding van ons assortiment wordt momenteel enthousiast gewerkt, dit is soms ook mede afhankelijk van de beschikbaarheid van de juiste ingrediënten tijdens het oogstseizoen, maar de eerste producten kun je nu al via onze webwinkel bestellen.


OLAC, Energetica Natura en Vitakruid professionele supplementen

Wij van OLAC signaleren in onze praktijk klanten met uiteenlopende gezondheidsklachten. De één vereist een meer specifieke aanpak van een aandoening. De ander is van meer algemene aard.

Wij van OLAC hebben de kennis in huis om zelf, al of niet in samenwerking met partners, gericht werkende supplementen te maken en onder ons eigen label in de markt te zetten. Dat kunnen bijvoorbeeld afslankprodukten zijn, of supplementen tegen de symptomen van bijvoorbeeld hypersensitiviteit  voor elektromagnetische straling. Deze supplementen en hun effecten zijn perfekt te combineren met de diverse behandelingstherapiën en/of onze produkten zoals stralingsbeschermers, waterbehandelingssystemen, etcetera welke wij bieden. Kortom, wij bieden bij OLAC persoonsgericht maatwerk.

 

Nieuw:

De uitbraak van het Covid-19 coronavirus heeft ertoe geleid dat wij ons aanbod hebben uitgebreid met persoonlijke beschermingsmiddelen.

Onder de noemer OLAC HealthProtect bieden wij onze ergonomische niet-medische mond/neus maskers aan. Deze zijn zo gevormd dat tijdens het inademen het filtermateriaal niet de neusvleugels dichtdruk, waarbij het ademen lichter gaat dan bij de traditioneel gevormde mond/neusmaskers.


Energetica Natura natuurlijke voedingssupplementen

Energetica Natura staat voor de oerenergie die in alle levende dingen (planten, mensen, dieren) aanwezig is. Alle producten worden geproduceerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en processen met als doel dezelfde oerenergie die in kwalitatieve grondstoffen aanwezig is te behouden. Op deze manier krijgt men producten die bulken van de biochemische activiteit en energie, producten die goed opneembaar zijn en een echte werking in het lichaam uitoefenen.

Energetica Natura verdeelt producten van de volgende merken: Biotics Research, Natural Immugenics, Energetica Natura, Quinton, Jacob Lab, Symbiopharm en MG Laboratori.

 

Raadpleeg altijd vooraf onze deskundigen: onkundig gebruik van het verkeerde product kan tot gezondheidsschade leiden! Onze productinformatie is gratis, dus neem geen onnodig risico.

 

< Klik op het Energetica-logo voor meer informatie


 

 

 

 

 

 

  • VitaKruid supplementen voor de professionele praktijk:
  • complete lijn uitgebalanceerde supplementen voor toepassing in de professionele praktijk
  • voor ondersteuning van uw persoonlijke behandelplan binnen de ortho-hormoonfactorpraktijk
  • kwalitatief hoogwaardige keurmerkproducten tegen een betaalbare prijs
  • raadpleeg altijd vooraf onze deskundigen: onkundig gebruik van het verkeerde product kan tot gezondheidsschade leiden! Onze productinformatie is gratis, dus neem geen onnodig risico.

< Klik op het Vitakruid-logo voor meer informatie


Life Rhythm stralingsbescherming

De basis van onze Life Rhythm bijdrage aan het veilig gebruiken van draadloos communicerende apparaten bestaat uit de ontdekking van een mineraal dat de klachten – hoofdpijn,  irritatiegevoeligheid, depressiviteit, vermoeidheid, concentratieproblemen, slaapstoornissen en gevoelens van onbehagen – van personen die last hebben van niet-thermische straling afkomstig van apparaten met elektromagnetische velden kan verlichten en grotendeels voorkomen.

De werking van het mineraal berust op het feit dat wij in een natuurlijk kwantumveld van resonanties leven, dat door draadloos communicerende apparaten kan worden verstoord.  Het mineraal zorgt er voor dat deze verstoorde resonanties weer worden hersteld.

Door het mineraal in te bouwen in een mobiele telefoon, personal computer of tablet, of door het mineraal te plaatsen op de behuizing van deze apparatuur, kunnen de kwantumresonanties – die met name in de verre infraroodtrillingen worden gevonden – worden overgebracht op de elektronica van deze apparaten.

Onze oplossing: een mineraal met unieke eigenschappen

Het mineraal absorbeert energie uit verschillende delen van het elektromagnetisch spectrum en zendt deze weer uit in een specifieke band van het spectrum: het verre infrarood. Deze straling herstelt de door mobieltjes, WiFi en UMTS verstoorde ordening van moleculen die essentieel is voor een goed verloop van biochemische reacties in het lichaam. Blokkades die hebben geleid tot lichamelijke klachten als vermoeidheid en concentratieverlies worden opgeheven.

Dubbel blind uitgevoerde onderzoeken hebben aangetoond dat het mineraal lichamelijke klachten door blootstelling aan elektromagnetische straling kan verminderen en zelfs voorkomen.

 


Ook uw woon- en werkruimtes beschermen tegen straling? Kies dan voor professionele de oplossingen van onze partner Shielding Technologies!

 

Vermoed u negatieve gezondheidseffecten thuis of op de werkvloer als gevolg van de invloed van elektromagnetische straling? Laat een meting uitvoeren!

Elektromagnetische straling en velden kun je niet zien maar, vaak onbewust, wel merkbaar ondergaan. Onverklaarbare last van slaapstoornissen, een verminderde alertheid en concentratieproblemen, migraineklachten, oorsuizingen, chronische vermoeidheid? En de artsen kunnen geen medische oorzaak vinden? Laat een elektromagnetische stralingscheck uitvoeren! Wij brengen u graag in contact met de specialisten van onze partner Shielding Technologies.

Shielding Technologies voor metingen van stralingsbronnen, afschermingsprodukten zoals netfilters, raamfolie, afschermmateriaal voor wanden, etc.


EMI folie op aluminiumfolie basis speciaal ontwikkeld voor bescherming tegen elektromagnetische interferentie (EMI), in vaktermen ook vaak RFI genoemd, Radio Frequentie Interferentie.

Om deze stralingen te reduceren hebben wij een aluminiumfolie ontwikkeld met een dikte van 50my (0,05mm) x 1 meter breed zodat deze folie niet alleen geschikt is om kleine voorwerpen of behuizingen te isoleren tegen straling maar ook zeer goed toegepast kan worden om grote oppervlakken te isoleren, denk hierbij aan (tussen)wanden, als eindlaag op isolatiematerialen of om bijvoorbeeld te verwerken tussen plaatmateriaal van deuren etc.

Deze interferentie folie is ondanks het formaat van 1 meter breed toch handig in gebruik omdat deze is gewikkeld op een stevige kern, beschikbaar in rollen van 25 m2 of 10 m2 per rol.


OLAC waterbehandelingssystemen met AQUAPHOR, AQUA PURICA, H2OPTIMIZER en DELTA 

 

OLAC levert naast losse filters, ontharders en UV-sterilisatoren ook komplete systemen onder de naam H2Optimizer

 

....en werkt daarvoor samen met de volgende gerenommeerde fabrikanten:

DELTA duurzame state-of-the-art waterontharders

< klik hier om naar de webwinkel te gaan


 AQUAPHOR VIKING-serie geavanceerde waterfilters

< klik hier om naar de webwinkel te gaan


 AQUAPHOR MORION DWM 101S-RO (Reverse Osmosis)

< klik hier om naar de webwinkel te gaan


AQUA PURICA ROYAL-serie waterfilters met vitalisator

< klik hier om naar de webwinkel te gaan


     H2Optimizer ultra-violet licht watersterilisatoren

< klik hier om naar de webwinkel te gaan


< klik hier om naar de webwinkel te gaan

Download
OLAC waterbehandelingssystemen
Beknopte informatiefolder
OLAC waterbehandelingssysyemen_nl_03.pdf
Adobe Acrobat document 3.1 MB

Hydrosense legionella zelftest sets

< klik hier om naar de webwinkel te gaan


Retap duurzaam glazen waterservies

 

  RETAP duurzaam glazen waterflessen, karaf en waterglas

< klik hier om naar de webwinkel te gaan


OLAC / Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468 / 06-50423414 / 06-30358880

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

Afdeling: Ohfp - Ortho-hormoonfactorpraktijk

Ohmweg 57G

2952 BD  ALBLASSERDAM - The Netherlands

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (Ohfp):

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL001116017B76

KvK-nr.: 71224211