Welkom bij ons assortimentsoverzicht

In dit assortimentsoverzicht vind je ons aanbod van onder andere OLAC BodyCare verzorgingsproducten en OLAC BioFoods bio-organische voeding.

 


OLAC BodyCare verzorgingsproducten

OLAC BodyCare ontwikkelt en produceert onder een eigen label bio-organische natuurproducten voor lichaamsverzorging (in- en uitwendig), detox en wellness. Hiervoor selecteren wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediënten van biologisch/organische afkomst via betrouwbare leveranciers. Onze topproducten gebruiken wij niet alleen bij de diverse behandelingen in onze eigen praktijk, maar verkopen deze ook onder ons eigen OLAC-label aan klanten. Zo kun je zelf thuis het positieve effect van onze behandelingen langdurig vasthouden!


OLAC BioFoods bio-organische voeding

OLAC BioFoods ontwikkelt en producteert onder eigen label bio-organische producten en daarnaasselecteren wij soms ook voedingsmiddelen van derden die op kleine schaal hoogwaardige voedingsartikelen maken, met dezelfde passie en toewijding als wij van OLAC BioFoodsAan de introductie en uitbreiding van ons assortiment wordt momenteel enthousiast gewerkt, dit is soms ook mede afhankelijk van de beschikbaarheid van de juiste ingrediënten tijdens het oogstseizoen, maar de eerste producten kun je nu al via onze webwinkel bestellen.


Energetica Natura en Vitakruid professionele supplementen

Energetica Natura natuurlijke voedingssupplementen

Energetica Natura staat voor de oerenergie die in alle levende dingen (planten, mensen, dieren) aanwezig is. Alle producten worden geproduceerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en processen met als doel dezelfde oerenergie die in kwalitatieve grondstoffen aanwezig is te behouden. Op deze manier krijgt men producten die bulken van de biochemische activiteit en energie, producten die goed opneembaar zijn en een echte werking in het lichaam uitoefenen.

Energetica Natura verdeelt producten van de volgende merken: Biotics Research, Natural Immugenics, Energetica Natura, Quinton, Jacob Lab, Symbiopharm en MG Laboratori.

 

Raadpleeg altijd vooraf onze deskundigen: onkundig gebruik van het verkeerde product kan tot gezondheidsschade leiden! Onze productinformatie is gratis, dus neem geen onnodig risico.

 

< Klik op het Energetica-logo voor meer informatie


 

 

 

 

 

 

  • VitaKruid supplementen voor de professionele praktijk:
  • complete lijn uitgebalanceerde supplementen voor toepassing in de professionele praktijk
  • voor ondersteuning van uw persoonlijke behandelplan binnen de ortho-hormoonfactorpraktijk
  • kwalitatief hoogwaardige keurmerkproducten tegen een betaalbare prijs
  • raadpleeg altijd vooraf onze deskundigen: onkundig gebruik van het verkeerde product kan tot gezondheidsschade leiden! Onze productinformatie is gratis, dus neem geen onnodig risico.

< Klik op het Vitakruid-logo voor meer informatie


Life Rhythm, Shielding, Floww en Aluminiumfolie stralingsbescherming

De basis van onze Life Rhythm bijdrage aan het veilig gebruiken van draadloos communicerende apparaten bestaat uit de ontdekking van een mineraal dat de klachten – hoofdpijn,  irritatiegevoeligheid, depressiviteit, vermoeidheid, concentratieproblemen, slaapstoornissen en gevoelens van onbehagen – van personen die last hebben van niet-thermische straling afkomstig van apparaten met elektromagnetische velden kan verlichten en grotendeels voorkomen.

De werking van het mineraal berust op het feit dat wij in een natuurlijk kwantumveld van resonanties leven, dat door draadloos communicerende apparaten kan worden verstoord.  Het mineraal zorgt er voor dat deze verstoorde resonanties weer worden hersteld.

Door het mineraal in te bouwen in een mobiele telefoon, personal computer of tablet, of door het mineraal te plaatsen op de behuizing van deze apparatuur, kunnen de kwantumresonanties – die met name in de verre infraroodtrillingen worden gevonden – worden overgebracht op de elektronica van deze apparaten.

Onze oplossing: een mineraal met unieke eigenschappen

Het mineraal absorbeert energie uit verschillende delen van het elektromagnetisch spectrum en zendt deze weer uit in een specifieke band van het spectrum: het verre infrarood. Deze straling herstelt de door mobieltjes, WiFi en UMTS verstoorde ordening van moleculen die essentieel is voor een goed verloop van biochemische reacties in het lichaam. Blokkades die hebben geleid tot lichamelijke klachten als vermoeidheid en concentratieverlies worden opgeheven.

Door ons intern (dubbel blind) uitgevoerde onderzoeken hebben aangetoond dat het mineraal lichamelijke klachten door blootstelling aan elektromagnetische straling kan verminderen en zelfs voorkomen.

 


Ook uw woon- en werkruimtes beschermen tegen straling?

Kies dan voor professionele de oplossingen van Shielding Technologies!

Wilt u wonen en werken in ruimtes welke beschermd zijn tegen niet-thermische straling van modems, routers, draadloze netwerken, UMTS-masten op het dak van uw gebouw, enz.? Ook daarvoor kunnen wij u bijstaan met deskundige metingen en adviezen en het leveren van de benodigde beproefde beschermingsmaterialen van Shielding Technologies.

 

Onze missie

Onze missie is het bijdragen aan de levenskwaliteit van onze klanten door stralingsarme woon- en werkomgevingen te creëren.

 

Visie

Draadloze communicatie is inmiddels onderdeel van ons leven en geeft ons vooruitgang en gemak. Het zal steeds meer toegepast worden en daarom zal ook de blootstelling aan niet-natuurlijke elektromagnetische velden blijven toenemen.

Onze visie is dat wij hiermee verantwoord moeten omgaan om eventuele nadelige gevolgen voor onze gezondheid zoveel mogelijk te voorkomen. Daartoe creëren wij voor onze klanten woon- en werkomgevingen waarin de stralingsbelasting zo laag mogelijk is.

Aanpak

De basis van onze dienstverlening is het uitvoeren van een professionele stralingsmeting bij u thuis of op het werk. U ontvangt van de meting een schriftelijk verslag en krijgt zo een goed beeld van de stralingsbronnen en stralingssterkte in en rond uw woon- of werkomgeving.

Als wij hoge waarden meten, adviseren wij hoe de stralingsbelasting drastisch kan worden verlaagd, vaak tegen lage kosten.

U krijgt een advies op maat dat is gebaseerd op de tijdens de meting gevonden stralingswaarden van de diverse stralingsbronnen. Bovendien kunnen wij u ter plaatse de werking en de effectiviteit demonstreren van de afschermingsmaterialen die wij adviseren. Zo kunt u zelf zien dat deze materialen de blootstelling aan elektromagnetische straling drastisch verminderen, vaak met meer dan 95%.

 > Stralingsmeting – Advies – Oplossing

 

Producten

 

Behalve stralingsmetingen en advisering levert Shielding Technologies ook de stralingswerende materialen voor wanden en raambekleding, maar ook bijvoorbeeld stralingswerende klamboes (Kooi van Faraday principe), stralingswerende kleding, apparatuur tegen electriciteitsnetvervuiling en stralingsarme DECT-telefoons voor een optimale bescherming tegen alle vormen van electrosmog en EHS (Elektro-Hyper-Sensitiviteit).


EMI folie op aluminiumfolie basis speciaal ontwikkeld voor bescherming tegen elektromagnetische interferentie (EMI), in vaktermen ook vaak RFI genoemd, Radio Frequentie Interferentie.

Om deze stralingen te reduceren hebben wij een aluminiumfolie ontwikkeld met een dikte van 50my (0,05mm) x 1 meter breed zodat deze folie niet alleen geschikt is om kleine voorwerpen of behuizingen te isoleren tegen straling maar ook zeer goed toegepast kan worden om grote oppervlakken te isoleren, denk hierbij aan (tussen)wanden, als eindlaag op isolatiematerialen of om bijvoorbeeld te verwerken tussen plaatmateriaal van deuren etc.

Deze interferentie folie is ondanks het formaat van 1 meter breed toch handig in gebruik omdat deze is gewikkeld op een stevige kern, beschikbaar in rollen van 25 m2 of 10 m2 per rol.


OLAC waterbehandelingssystemen met AQUAPHOR, AQUA PURICA en DELTA 

 

OLAC levert naast losse filters, ontharders en UV-sterilisatoren ook komplete systemen onder de naam H2Optimizer

 

....en werkt daarvoor samen met de volgende gerenommeerde fabrikanten:

DELTA duurzame state-of-the-art waterontharders

< klik hier om naar de webwinkel te gaan


 AQUAPHOR VIKING-serie geavanceerde waterfilters

< klik hier om naar de webwinkel te gaan


 AQUAPHOR MORION DWM 101S-RO (Reverse Osmosis)

< klik hier om naar de webwinkel te gaan


AQUA PURICA ROYAL-serie waterfilters met vitalisator

< klik hier om naar de webwinkel te gaan


     H2Optimizer ultra-violet licht waterdesinfectiefilters

< klik hier om naar de webwinkel te gaan


< klik hier om naar de webwinkel te gaan

Download
OLAC waterbehandelingssystemen
Beknopte informatiefolder
OLAC waterbehandelingssysyemen_nl_03.pdf
Adobe Acrobat document 3.1 MB

Hydrosense legionella zelftest sets

< klik hier om naar de webwinkel te gaan


Retap duurzaam glazen waterservies

 

  RETAP duurzaam glazen waterflessen, karaf en waterglas

< klik hier om naar de webwinkel te gaan


OLAC / Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468 / 06-50423414 / 06-30358880

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

Afdeling: Ohfp - Ortho-hormoonfactorpraktijk

Ohmweg 57G

2952 BD  ALBLASSERDAM - The Netherlands

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (Ohfp):

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL001116017B76

KvK-nr.: 71224211