OLAC - Body & Health voedings- en verzorgingsproducten

Herken je hier iets van...?

Allergisch of overgevoelig voor gluten en zuivelproducten? <

Wil je geen kunstmatige toevoegingen in je eigengemaakte verse voeding? <

Zoek je echt verantwoorde tussendoortjes op organische basis? <

Heb je last van een vette of juist een droge huid? <

Zoek je een puur natuurlijke anti-aging of anti-acne zeep? <

Pigmentvlekken verminderen/laten verdwijnen met een natuurlijk product? <

...dan hebben wij met onze eigen OLAC-producten een oplossing voor jou!

Bij OLAC houden we ons bezig met jouw persoonlijk welzijn, welbevinden en 'good feeling'. Daarvoor voeren wij persoonlijke intakes en analyses uit, stellen een behandelplan op met zonodig therapiebehandelingen in onze praktijk, etcetera. Een belangrijk aspect hierbij is een persoonsgericht voedingsplan: wat is jouw doel? Meer energie? Of gewichtsbeheersing? Heb je diabetes type I of II, of een trage schildklier, coeliakie, prikkelbaar darm syndroom, fibromyalgie of anderszins? Dan is met pure onbewerkte voeding (zonder pakjes en zakjes, kunstmatige smaakversterkers, etcetera) vaak al een substantieel  resultaat te behalen waardoor medicatie afgebouwd of zelfs overbodig wordt. Maar wat is nu écht goed voor je, zonder in de valkuilen van de voedingsmiddelenindustrie te vallen? Dat kunnen wij van OLAC je vertellen. En daar ontwikkelen we ook zelf onze eigen OLAC bio-organische voedingsproducten voor. Zodat je wéét wat je éét!

 

En we kijken ook verder, niet alleen je innerlijk metabolisme moet weer terug in balans komen én blijven, maar ook de externe factoren die een steeds grotere rol én tol van je eisen nemen we mee in de analyse.

Hoe bescherm je jezelf bijvoorbeeld tegen de steeds verder toenemende electrosmog? En hoe schoon en veilig denk je dat ons leiding nog is? Ook daarvoor bieden wij jou de meest efficiënte oplossingen.

 

En als je dan weer écht lekker in je vel zit, dan wil je er natuurlijk ook aan de buitenkant weer mooi en stralend uitzien. Dat begrijpen we bij OLAC als geen ander en du ontwikkelen we onze eigen lijn met de beste, puur natuurlijke OLAC lichaamsverzorgingsproducten op basis van ingrediënten van bio-organische oorsprong. Deze lijn bestaat uit diverse varianten handgemaakte zeep, crèmes, lotions en serums. Alle OLAC-producten zijn vrij van gluten, gist, zuivel (lactose en caseïne), PEG's, parabenen, BPA's, chemicaliën en andere synthetische knutsels. Onze verpakkingmaterialen zijn recyclebaar. Zo is onze zeep bijvoorbeeld verpakt in PLA-cellofaan (polymelkzuur) dat gewoon in de groene GFT-bak kan. Je vindt de reeds geïntroduceerde OLAC voedings- en verzorgingsproducten in onze webwinkel, maar er volgen nog meer mooie en gezonde items, dus bezoek regelmatig onze website voor het laatste nieuws en kijk in onze webwinkel!

OLAC / Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468 / 06-50423414 / 06-30358880

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

> afdeling: Ortho-hormoonfactorpraktijk

Ohmweg 57G

2952 BD  ALBLASSERDAM

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (OHFP)

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL014804918B02

KvK-nr.: 71224211