Vitakruid professionele voedingssupplementen

 

Bedrijfsprofiel

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

 

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

 

Missie

Het is de missie van Vitakruid om de gezondheid van de mensen te bevorderen door voortdurend producten te ontwikkelen die de huidige excelleren en haar kennis over gezondheid te delen.

 

Visie

Vitakruid ziet gezondheid als uw grootste goed. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten worden producten ontwikkeld waarbij prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid en gebruiksgemak centraal staan.

 

Kwaliteitscontrole

GMP

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.

 

Ortho-Hormoonfactorpraktijk en Vitakruid

Als licentiehouder is de ortho-hormoonfactorpraktijk een erkende professionele dienstverlener. Daardoor hebben wij als geregistreerd distributeur toegang tot het professionele gedeelte van de Vitakruid-databank en tot de vaktechnische additionele informatie van het assortiment dat van dienst is bij het adviseren en voorschrijven van Vitakruid producten aan onze cliënten.

 

De praktijk in de Tinstraat 57 te Ridderkerk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Omdat onvoorziene omstandigheden zijn voorbehouden kunt u vooraf natuurlijk even bellen met telefoonnummer 06-3035 8880.

 

U kunt deze producten online bestellen, ga daarvoor naar de webshop in deze website!

OLAC / Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468 / 06-50423414 / 06-30358880

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

> afdeling: Ortho-hormoonfactorpraktijk

Ohmweg 57G

2952 BD  ALBLASSERDAM

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (OHFP)

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL014804918B02

KvK-nr.: 71224211