Elektromagnetische hypergevoeligheid (EHS)

 

Elektromagnetische overgevoeligheid (EHS - Electromagnetic HyperSensitivity) is een aandoening die al sinds 1932 bekend is en die in verschillende landen over de hele wereld verschillende namen heeft gekregen (met name in Europa, Canada en de voormalige Sovjet-Unie). De labels zijn Microwave Sickness, Radio Wave Syndrome, EMF Intolerance Syndrome en Rapid Ageing Syndrome. Hoe je het ook noemt, de toestand is reëel en er is al meer dan 80 jaar bekend. Dit nieuwe boek is een uitstekende inleiding op EHS. Sommige historici geloven dat Nikola Tesla ook EHS was. Dit zou betekenen dat de grootvader van elektrotechniek waarschijnlijk de eerste persoon ooit was die EHS zou ervaren.

 

Ongeveer 3% - 5% van de mensen wordt matig getroffen en nog eens 20-25% van de mensen wordt licht getroffen. Minder dan 1% van de bevolking is ernstig getroffen, maar het aantal neemt snel toe met de exponentiële stijging van de EMV-vervuiling in onze huizen en gemeenschappen. Zelfs als u de effecten van EMV-vervuiling niet voelt, wordt uw biologie nog steeds beschadigd door deze onzichtbare vervuiling. Dus, alle mensen zijn tot op zekere hoogte elektro-gevoelig. Mensen met EHS hebben op de een of andere manier geluk omdat hun lichaam hen vertelt weg te komen van een krachtige bron van door de mens veroorzaakte milieuvervuiling.

 

De beroemdste persoon die EHS heeft, is Dr. Gro Harlem Brundtland, de voormalige premier van Noorwegen en voormalig directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Er wordt algemeen aangenomen dat ze in 2003 uit de WHO werd gedwongen omdat ze in een persinterview toegaf dat mobiele telefoons binnen een paar meter haar hoofdpijn zouden bezorgen. Deze openbaring was niet afgestemd op de economische belangen die de Wereldgezondheidsorganisatie regeren. Ze zweeg al meer dan tien jaar over de EHS-kwestie, totdat deze verklaring onlangs werd afgelegd dat ze nog steeds voorzichtig is met mobiele telefoons en andere bronnen van microgolfstraling. Ze heeft onlangs ook deze verklaring over EHS afgelegd in een toespraak op de University of Waterloo in Canada (de thuisbasis van de BlackBerry-smartphone).

 

EHS-symptomen zijn hoofdpijn (spanning langs de zijkanten van het hoofd), hartkloppingen / druk in de borst, oorsuizen (tinnitus), vermoeidheid, huiduitslag (vooral op het gezicht), geheugen- en concentratieproblemen, prikkelbaarheid en slaapstoornissen . Ongeveer 300.000 mensen in Zweden (een land dat EHS officieel erkent als een functionele beperking) worden getroffen. Miljoenen mensen over de hele wereld zijn waarschijnlijk getroffen, maar de meesten realiseren zich niet dat microgolfstraling en elektrische vervuiling de oorzaak zijn van hun symptomen.

 

EHS is analoog aan een allergie en als het lichaam eenmaal gevoelig is voor bronnen van EMV-vervuiling, is de enige bekende behandeling om de blootstelling aanzienlijk te verminderen. Dit kan een dramatische impact hebben op iemands leven, waarbij sommige elektro-gevoelige mensen hun carrière, hun huis, sociale netwerken en soms zelfs hun familie opgeven omdat het moeilijk is om te leven in onze moderne omgeving die nu gevuld is met elektrische vervuiling en magnetron straling. Deze mensen zijn EMF-vluchtelingen. Er zijn wereldwijd veel zelfmoorden geweest die verband houden met ernstige gevallen van EHS. De aandoening kan dus verwoestende gevolgen hebben voor individuen en gezinnen.

 

Terwijl veel van de pers en zelfs sommige artsen hun kop in het zand houden met betrekking tot EHS, is het bewijs van het bestaan ervan te sterk om te ontkennen. Zowel anekdotisch als wetenschappelijk onderbouwd bewijs, zoals je hieronder kunt zien, maakt een dergelijke ontkenning een steeds onhoudbaarder positie. Het kan enige tijd duren voordat het te volledig doordringt (net zoals generaties artsen geloofden in 'onzichtbare' bacteriën), maar de samenleving begint te beseffen dat microgolfstraling van draadloze communicatietechnologie en elektrische vervuiling in dezelfde categorie vallen als tabak, asbest, pesticiden, chemicaliën zoals BPA, fracking en GGO's. Tientallen miljoenen mensen zullen worden getroffen tenzij de samenleving naar deze kanaries in de kolenmijn begint te luisteren en oplossingen begint te implementeren

 

Terwijl u zelf onderzoek doet naar dit onderwerp, zult u zien dat veel reguliere informatiebronnen (zoals Wikipedia of The New Yorker) deze aandoening labellen als psychosomatisch en verouderde of gebrekkige onderzoeken citeren. Anderen gaan zelfs zo ver om te stellen dat de enige manier waarop deze aandoening kan worden geholpen Cognitieve Gedragstherapie (CGT) of andere psychiatrische methoden zijn. Geestesziekte is een handige zondebok die al eeuwenlang wordt gebruikt wanneer machtige economische belangen worden geconfronteerd met een oncomfortabele, ongemakkelijke waarheid die hun bedrijven bedreigt. Het wordt alweer gebruikt voor een aandoening die echt is. Het kan de lezer helpen herinneren dat homoseksualiteit en zelfs maagzweren ooit als psychische stoornissen werden beschouwd. Dit kan nog steeds het geval zijn als u in bepaalde delen van de wereld woont.

 

We staan aan het begin van het begrijpen van EHS en de meest recente wetenschap toont aan dat EMV-verontreiniging onze biologie beïnvloedt. Om deze voorwaarde af te wijzen is een geestesziekte die zowel arrogant als lui is. Zo'n houding doet niets om de geneeskunde en de wetenschap vooruit te helpen. Het komt alleen ten goede aan de enorm winstgevende industrieën die afhankelijk zijn van de verspreiding van draadloze technologie en elektrische vervuiling zoals telecommunicatie, nutsbedrijven, technologie, militairen, mediaconglomeraten, financiën en pensioensystemen. Met onze zeer economische, militaire en politieke basis nu afhankelijk van deze technologie, is het gemakkelijk te begrijpen waarom er zo'n gezamenlijke inspanning is om EHS in diskrediet te brengen als een bonafide medische aandoening.

 

Als je dit onderwerp onderzoekt met een open geest en op zoek gaat naar de waarheid, zul je merken dat deze toestand een reëel en groeiend probleem is voor onze samenleving.

 

Bewijs voor EHS:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21793784

http://media.withtank.com/c05550c3be/ehs-genuis.pdf

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1241215/

https://maisonsaine.ca/sante-et-securite/electrosmog/ehs-royfo.html

http://electromagnetichealth.org/electromagnetic-health-blog/cordless-heart/

http://media.withtank.com/71ada80e9b/aschermann_electrosensitivity_final_20111.pdf

http://citizensforsafetechnology.org/uploads/scribd/Genuis%202.pdf

http://www.weepinitiative.org/LINKEDDOCS/scientific/20080117_bevington_emfs.pdf

http://www.hese-project.org/hese-uk/en/niemr/ehs.php

http://www.mcs-america.org/july2012.pdf

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22153604

http://www.emractionday.org/science

http://www.emfwise.com/awareness.php

http://www.norad4u.com/ehs

http://www.powerwatch.org.uk/health/micro_sickness.asp

http://www.es-uk.info/

 

Maar omdat wij onze hedendaagse digitale verworvenheden aboluut niet meer willen missen en inmiddels ook niet meer kùnnen opgeven hebben we met het feit te dealen dat het EHS-fenomeen ook in de toekomst blijft bestaan en zelfs alleen nog maar meer zal toenemen in de vorm van een 5G-netwerk en daarop volgende generaties. Steeds meer mensen zullen dus steeds meer (gezondheids)problemen gaan ondervinden. En wij zullen in onze praktijk dus steeds vaker mensen met EHS-gerelateerde klachten binnen zien komen, wier hormonale balans (ernstig) verstoord is.

Daarom hebben wij van OLAC / Ortho-hormoonfactorptraktijk ons georiënteerd op bewezen oplossingen voor in huis, op kantoor/werkplek, in openbare ruimtes, etc. die permanent een bescherming bieden tegen kunstmatige en schadelijke elektromagnetische velden. En die hebben we gevonden! Klik voor meer informatie op deze link: Floww Health Technology. Deze produkten zijn via onze webwinkel te bestellen.

 

OLAC / Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468 / 06-50423414 / 06-30358880

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

> afdeling: Ortho-hormoonfactorpraktijk

Ohmweg 57G

2952 BD  ALBLASSERDAM - The Netherlands

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (OHFP)

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL014804918B02

KvK-nr.: 71224211