Welkom bij ons OLAC praktijkcentrum en ervaar onze expertises

 


 

BEMER FYSISCH VASCULAIRE THERAPIE

Fysisch vasculaire therapie van BEMER

 

Veel mensen hebben lichamelijke én psychische klachten als gevolg van slecht werkende bloedhaarvaatjes. Dit stelsel van microscopische kleine bloedvaatjes vormt de zogenaamde microcirculatie.

Microcirculatie is cruciaal voor de de bloedsomloop bij de mens en speelt zich af in het zeer wijdvertakte netwerk van de fijnste bloedvaten. Hierin worden de lichaamscellen voorzien van zuurstof en voedingsstoffen en het is tegelijkertijd de belangrijkste transportweg voor het afvoeren van afvalstoffen.

 

Een beperkte en verminderde microcirculatie kan vele stemmingsstoornissen en tal van ziekten veroorzaken of verergeren.
De BEMER fysisch vasculaire therapie stimuleert een beperkte vasomotie (pompbeweging van de haarbloedvaten) en biedt daarmee een effectieve ondersteuning van onze gezondheid.

 

Uw gezondheid ondersteunen met BEMER fysisch vasculaire therapie

 

< Klik op het Bemer-logo voor meer informatie


 

BIOFYSISCHE ANDULLATIE-THERAPIE

Andullation therapy by HHP & OLAC .... add a smile to your life  :-)

 

Andullatie is een biofysische behandeling bestaande uit een combinatie van mechanische trillingen en infrarood-dieptewarmte. De ANDUMEDIC-3 maakt altijd en overal gebruik van deze innovatieve technologie.

Andullatie behoort tot de nieuwe generatie behandelingsmethoden. Deze therapie heeft een positieve invloed op ons lichaam. Andullatietechnologie is niet gericht op specifieke organen, maar beïnvloedt de essentiële functies in ons lichaam positief. Andullatie-therapie legt de basis voor het herstel en en behoud van de gezondheid. Een hogere standaard van levenskwaliteit met minder pijn en meer vitaliteit.

< Klik op het hhp-logo voor meer informatie


 

HORMOONFACTOR-THERAPIE

 

 

 

Onze hormonen spelen een héél belangrijke rol in hoe wij functioneren en onszelf voelen.

Een verkeerde leefstijl, overgewicht, stress, bodem- en luchtvervuiling, pesticiden, electromagnetische straling (WiFi, electriciteitsnetwerken, etc.), auto-immuunziekten en dergelijke ontregelen onze hormoonhuishouding met alle gevolgen van dien.

 

Een trainer hormoonfactor is een specialist bij uitstek in het herstellen en vervolgens behouden van de juiste hormoonbalans door middel van gerichte behandelprotocollen en leefstijladviezen als vervolg op een analyse na een uitgebreide anamnese.

 

'Get Back In Balance' met de Hormoonfactor!

< Klik op het HormoonFactor-logo voor meer informatie


OLAC VOETREFLEX THERAPIE EN VOETMASSAGE

Voetreflextherapie gaat uit van het idee dat ziekte wordt veroorzaakt door een verstoring van de energiebanen in het lichaam. Iedere energiebaan staat vanuit een bepaald orgaan in verbinding met een specifieke plaats op de voet. Door behandeling van het deel van de voet dat in verbinding staat met een aangetast orgaan, kan door voetreflextherapie de energiedoorstroming worden hersteld en daarmee kan de klacht verdwijnen.

 

De mens is pas in balans als lichaam en geest in harmonie zijn met elkaar. Gedurende ons leven kunnen allerlei emotionele gebeurtenissen voor blokkades zorgen in de energie-opname en het energietransport binnen ons lichaam, waardoor talrijke ziektes en aandoeningen kunnen ontstaan. Voetreflexzonetherapie (vrt) is een vorm van natuurgeneeswijze waarbij deze blokkades door middel van voetmassages worden opgespoord en behandeld, zodat het zelfgenezend vermogen van ons lichaam wordt gestimuleerd.

De werking van voetreflexzonetherapie

Uitgangspunt van de voetreflexzonetherapie is dat alle organen en weefsels van ons lichaam weerspiegeld worden in onze voeten. Hierin liggen alle zenuwuiteinden die met deze organen en weefsels in verbinding staan. Door bepaalde zones van de voeten te masseren, worden een betere doorbloeding, een betere afvoer van afvalstoffen en een betere energiedoorstroming in het lichaam teweeggebracht.
Bovendien heeft voetreflexzonetherapie een zeer ontspannend effect op lichaam en geest.

 

Voetreflexzonetherapie is geen vervanging van de reguliere behandelmethodes, maar is zonder meer een uitstekende natuurlijke aanvulling hierop.


Download
Belangrijk: contra-indicaties voor behandelapparatuur in OLAC-praktijk
Voor onze diverse behandeltoestellen en -apparaten gelden contra-indicaties welke vooraf in acht dienen te worden genomen teneinde mogelijk letsel of verergering van klachten te voorkomen. Deze contra-indicaties zijn vermeld in de PDF-bijlage welke je hier kunt downloaden.
Contra-indicaties behandelingen.pdf
Adobe Acrobat document 466.8 KB
OLAC / Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468 / 06-50423414 / 06-30358880

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

> afdeling: Ortho-hormoonfactorpraktijk

Ohmweg 57G

2952 BD  ALBLASSERDAM - The Netherlands

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (OHFP)

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL014804918B02

KvK-nr.: 71224211