Het belang van een gezonde hormoonbalans

 

Futloos gevoel, chronische pijnklachten, slaapproblemen, burn-out, etc.?

Heb je last van vage of juist specifieke gezondheidsklachten? Voel je je leeg en vermoeid? En krijg je maar niet helder wat hier achter steekt? Lukt het maar niet op je streefgewicht te komen en vervolgens te blijven?

Heel vaak schuilt het onderliggend probleem in een verstoring van je eigen hormoonbalans, en daar kunnen diverse oorzaken aan ten grondslag liggen.

 

Om dat te achterhalen is een uitgebreide anamnese nodig om niet alleen inzicht te krijgen welke klachten je nu ervaart, maar minstens zo belangrijk is de vraag wanneer die klachten zijn begonnen, en wat heeft er zich toen afgespeeld wat mogelijk een zwaarder impact op je heeft gehad dan je zelf vermoed. Maar het kan ook zomaar te maken hebben met langdurige blootstelling aan stress, sensitiviteit voor bepaalde voedingsstoffen of verkeerd voedingspatroon, herbiciden en pesticiden, of een contactomgeving met chemicaliën, electromagnetische straling thuis en op het werk, enzovoorts. Kortom, wij gaan op zoek naar de bron en oorzaak!

 

Dit raakt de kern van het werkgebied van de ortho-hormoonfactor consulent! Die kan de Hormoonfactor anamneses vakkundig analyseren en vervolgens vertalen naar een effectief behandelplan, waar nodig aangevuld met professionele ondersteuning van therapieën zoals fysisch vasculaire therapie (microcirculatie en wond-/littekenheling) en biofysische andullatie-therapie, supplementen (onder andere Energetica Natura, Biotics Research, Vitakruid), lichamelijke oefeningen, stress-control en apparatuur voor een gezondere leef- en werkomgeving (Floww Health Technology electrosmog-afscherming en Aqua Purica waterbehandelingssystemen).

 

Uniek bij de ortho-hormoonfactorpraktijk: je hoeft niet direct een betaald consult te reserveren. Je mag eerst op afspraak bij ons binnenkomen voor een gratis en vrijblijvend kennismakings- en informatiegesprek! 

Wij begeleiden ook medewerkers van bedrijven, instellingen en organisaties

Vitaliteit binnen bedrijven en organisaties wordt steeds belangrijker. Vitale medewerkers zijn duurzaam inzetbaar, als zij voldoende bewegen, gezond eten, enthousiaste ondersteuning krijgen van het management, alleen gezonde stress ervaren en intrinsiek gemotiveerd zijn. Maar hoe maak je een bedrijfsomgeving vitaal of, beter nog, vitaliserend? Als medewerkers moeten doorwerken tot 67+, hoe blijven die dan gemotiveerd? Hoe blijft je personeel in balans, als stress en daaraan gerelateerd ziekteverzuim ieder jaar met 1,5% toeneemt? Dit zijn slechts een paar vraagstukken die allemaal te maken hebben met vitaliteit.

Wij zeggen: zorg goed voor je belangrijkste bedrijfskapitaal: je medewerkers! Naast individuele klanten coachen wij ook ondernemingen met onze incompany-trajecten middels onze vitaliteitsprogramma's voor bedrijfsmedewerkers, dienstverlenend personeel, zorgmedewerkers, etcetera. Wij adviseren je HR-medewerkers en ondersteunen het bedrijfsgezondheidsmanagement.

Graag kijken we tijdens een persoonlijk gesprek naar de wensen en behoeftes in jouw bedrijf of instelling.

Download onderstaand informatiebestand en neem gerust vrijblijvend contact op. 

 

Download
OLAC Incompany trajecten op maat / Vitaliteitsprogramma's voor bedrijven
OLAC_Incompany trajecten op maat_01.pdf
Adobe Acrobat document 593.8 KB

OLAC vitaliteitsprogramma's voor Incompany trajecten op maat : gezondheid in bedrijf!


Dit is wat OLAC in huis heeft voor jouw gezond(er) leven:

OLAC en haar partners > ervaar de gebundelde kracht van vakspecialisten:

> Klik op een logo om direkt naar de informatiepagina te gaan <


Wij helpen je op weg naar een vitaal en gezond(er) leven:

Mobiele nummers & e-mail direct:

Hanny van Zoest  : 06-50423414 / hannyvanzoest@hotmail.com of: olachealthyfoods@gmail.com

Teus Vink              : 06-30358880 / teus.vink@gmail.com


Like ons op Facebook en wordt lid van onze openbare OLAC Facebook-groep

OLAC / Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468 / 06-50423414 / 06-30358880

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

> afdeling: Ortho-hormoonfactorpraktijk

Ohmweg 57G

2952 BD  ALBLASSERDAM - The Netherlands

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (OHFP)

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL014804918B02

KvK-nr.: 71224211