Gelukkiger personeel boekt tot wel 10% productiviteitswinst!

Een ondernemer weet als geen ander: gezonde voeding betekent gezondere, fittere en gemotiveerdere medewerkers. 

Maar je weet ook dat die fruitschaal naast de koffiemachine niet genoeg is. Voeding is tenslotte een vak apart. Kies daarom voor beproefd voedingsadvies op maat van de OLAC-expert. Onze aanbevelingen zijn gebaseerd op de beproefde basisprincipes van de Hormoonfactor-methode van levensmiddelentechnoloog ir. Ralph Moorman. En onze specialisten zijn geauthoriseerde en gediplomeerde Trainer Hormoonfactor coaches, die daarnaast veel kennis in huis hebben van de juiste gezonde voeding en leefstijl voor de individuele medewerker. Want de (fysieke) werkbelasting van een receptioniste kun je niet vergelijken met de werkomstandigheden van bijvoorbeeld een bouwvakker, metaalbewerker, schilder, verhuizer of pakketbezorger.

Voordelen

Wij adviseren je over het eten en drinken in je bedrijfsrestaurant en snoepautomaten. Wij letten hierbij 100% op de hormoonbalans van je werknemers – iets wat uniek is in Nederland.

·         Positieve(re) werkhouding  >  Betere werksfeer

·         Minder concentratieverlies  >  Hogere productiviteit 

·         Minder ziekmeldingen  >  Minder ziektekosten

Gezondheidsplan

De OLAC-expert scant allereerst je complete bedrijf en giet zijn bevindingen in een beknopt advies. Vervolgens kan je met zijn adviezen een poll houden onder de medewerkers waarin zij zelf aan kunnen geven op welk gebied de behoefte het meest ligt. Met deze feedback op zak kan onze expert een zogenaamd gezondheidsplan of vitaliteitsplan schrijven: een maatwerkdocument vol concrete adviezen voor méér vitaliteit op de werkvloer.

 

Daarnaast doet dit gezondheidsplan aanbevelingen over beweging tijdens het werk en stressbeperking. Een urenlange, ‘versteende’ zithouding achter een PC is tenslotte even ongezond als die kroketten in de kantinevitrine.

Ook de externe gezondheidsfactoren erbij betrekken

Naast verantwoorde voeding en beweging spelen echter ook andere externe factoren een rol van betekenis aangaande de fitheid van de medewerkers. Wij van OLAC zijn tot dusverre vrij uniek in deze gecombineerde aanpak. Waar andere dienstverleners zich òf alleen op voeding en beweging focussen, of alleen naar werkomstandigheden (arbo/kantoor) kijken, daar kijken wij van OLAC naar het totale plaatje, het leef-, woon- èn werkklimaat.

Twee externe factoren die een steeds grotere negatieve wissel trekken op het welzijn en de gevoelsbeleving van mensen zijn onzichtbare vijanden van ons (want je ziet, ruikt en voelt ze niet), te weten:

            1) de kwaliteit, zuiverheid en vitaliteit van ons leidingwater en 

            2) electrosmog!

1) Kwaliteit, zuiverheid en vitaliteit van leidingwater

Wij denken dat ons leidingwater van hoogstaande kwaliteit is, en dat is het in zekere zin ook wel zo als je het met andere landen vergelijkt.Ons leidingwater kun je drinken, op buitenlandse (vakantie)bestemmingen moet je vaak flessenwater kopen.

Maar het feit dat er voor ons nederlands leidingwater normen gelden betekent dat er allerlei stoffen in zitten die er van nature absoluut niet in thuis horen, zoals chemische stoffen en verbindingen, pesticide, actieve medicijnstoffen, zware metalen, en vele andere componenten.

Veel van deze stoffen en bestanddelen ontregelen mede ons hormoonevenwicht!

 

Daarom vertegenwoordigd OLAC de waterfilter-, -onthardingssystemen en UV-desinfectiefilters van AquaphorAqua Purica, Delta watersofteners en Wyckomar-UV, gerenommeerde fabrikanten van geavanceerde waterbehandelingssystemen met het gepatenteerde technieken en componenten. 

 

Deze systemen worden in principe direkt na de watermeter (of hydrofoor aan boord van schepen) geïnstalleerd zodat in de gehele privé- en werkomgeving zeer zuiver, puur en vitaal water beschikbaar is, vrij van bacteriën en virussen.

2) Electrosmog

Wij bevinden ons vandaag de dag continu in een omgeving van kunstmatige electromagnetische straling met een frequentiebereik die de bandbreedte van de natuurlijke aardse straling vergaand overschrijdt. En daar zijn wij mensen van nature niet op berekend omdat het iets is van de laatste pakweg twee decennia. En kunnen er niet meer buiten: overal draadloos mobiel bereik, niet alleen om te bellen (wat steeds meer bijzaak lijkt te worden), maar vooral om te chatten, internetten, whatsappen, etcetera.

We willen tegenwoordig overal ‘on-line’ zijn, ook buitenshuis. Dus zijn er overal UMTS-masten, routers, draadloos werkende apparaten en meer te vinden. Vergeet hierbij ook de ondergrondse stroomkabels niet, of de slimme energiemeters, en de mobiele opladers en WiFi-netwerken in de nieuwe generatie auto’s! Een met de uitrol in de de nabije toekomst van het 5G-netwerk wordt de densiteit van krachtige zendmasten en antennes nog veel groter en de electrosmog intensiever.

 

Veel klachten van slapeloosheid, concentratieproblemen en dergelijke vinden mede hun oorzaak in electrosmog.

Ook hiervoor hebben wij van OLAC een passende en praktische oplossing gezocht én gevonden! Life Rhythm stralingsbeschermers voor persoonlijke bescherming tegen schadelijke straling en systemen voor stralingsbescherming in huis of gezamenlijke (werk)ruimtes.

De werking van Life Rhythm en Shielding Technology systemen is wetenschappelijk onderzocht en de metingen laten een duidelijk verschil zien.

 

Weten wat het stralingsniveau in de bedrijfsruimtes is? Vraag dan een Life Rhythm Vitality Check aan! Want meten is weten; de stralingsbioloog komt dan een meting uitvoeren en brengt een rapport uit omtrent de meetresultaten inclusief een advies over een effectieve oplossing voor de geconstateerde probleemzones.

Meer weten over onze mogelijkheden wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons dan vrijblijvend een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

OLAC / Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468 / 06-50423414 / 06-30358880

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

Afdeling: Ohfp - Ortho-hormoonfactorpraktijk

Ohmweg 57G

2952 BD  ALBLASSERDAM - The Netherlands

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (Ohfp):

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL001116017B76

KvK-nr.: 71224211