Covid-19 sneltest met Hydrosense Legionella SG1 techniek! 

 

Er komen nu de eerste Covid-19 sneltesten op de markt en de eerste webshops (drogisterijen, etcetera) bieden ze al aan. Dat is mooi zou je denken maar schijn bedriegt. Diverse sneltesten die online worden aangeboden zijn niet echt betrouwbaar te noemen en hebben geen typegoedkeuring, reden waarom overheidsinstanties niet met deze aanbieders werken. Dus wees uitermate voorzichtig!

Wij van OLAC / Ortho-hormoonfactorpraktijk zijn sinds vorig jaar distributeur van Hydrosense Legionella Field Test Kits. Deze werken met een laterale flow-teststrip, een techniek die is afgeleid van onder andere de zwangerschapstest. Sinds de corona-uitbraak in Europa werd er door diverse laboratoria en farmaceutische bedrijven koortsachtig gewerkt aan een Covid-19 (snel)testmethode. Zo ook het engelse Abingdon Health, fabrikant van ondermeer diagnosemethodieken en -tests. Zij zochten daarvoor samenwerking met een gerenommeerde fabrikant van sneltest-systemen en vonden zodoende het Schotse Hydrosense-Legionella Ltd.

De samenwerking die daaruit voortvloeide leidde ertoe dat Hydrosense haar kennis op het gebied van legionella-besmettingen en sneltestmethodes heeft gedeeld met Abingdon Health, waarbij de bestaande legionella sneltestmethode van de Hydrosense laterale flow-cassettetechnologie in korte tijd aangepast kon worden voor het testen op Covid-19 besmetting via een vingertop-bloedprik.

 

De Abingdon Health Covid-19 sneltest werkt met een bloeddruppel vanuit een vingerprik die vervolgens met testvloeistof op een testvlak van een laterale doorstroomcassette wordt aangebracht. Na twintig minuten kan een betrouwbare testuitslag worden afgelezen.

De AbC-19 ™ Rapid Test is een COVID-19 neutraliserende antilichaamtest, CE-gemarkeerd voor professioneel gebruik in het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie (EU). De test kan worden uitgevoerd door professionele zorgverleners, zoals artsen, verpleegkundigen, apothekers en gezondheidswerkers, en zal SARS-CoV-2 IgG-neutraliserende antilichamen detecteren om te bepalen of een persoon het virus heeft gehad.

 

De AbC-19 ™ Rapid Test gebruikt een kleine druppel bloed uit een vingerprik en toont resultaten in 20 minuten.

 

Uitgebreide validatieproeven met deze methode door zowel Abingdon Health als de Ulster University hebben aangetoond dat de uitslag van deze Covid-19 sneltest voor liefst 99,40% accuraat is! Daardoor is de test inmiddels door keuringsinstanties uit het Verenigd Koningrijk en de Europese Unie officieel goedgekeurd voor professioneel gebruik. Een ongelooflijk belangrijke mijlpaal die het herstel van onze volksgezondheid en de economie een enorme stimulans geeft.

En het bewijst tevens nog eens temeer dat de on-site sneltesten van Hydrosense tot de absolute werel,dtop behoren als het om betrouwbaarheid van testuitslagen gaat omwille van de volksgezondheid wanneer het om dat andere gevaarlijke tot zelfs levensbedreigende virus gaat: Legionella Pneumophila Sero Group 1.

 

Abingdon Health AbC-19 rapid test : smarter test, safer life (with reliable Hydrosense-Legionella Field Test technique)

Hydrosense Legionella Field Tests  : smarter test, safer water (we are alert on Legionella with 25-minutes rapid tests)

OLAC Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

Afdeling: Ohfp - Ortho-hormoonfactorpraktijk

Pontonniersweg 417

3353 SG  PAPENDRECHT - The Netherlands

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (Ohfp):

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL001116017B76 / EORI-nr.: NL001116017

KvK-nr.: 71224211