Therapieën · 07. november 2018
**NIEUW** Met ingang van maandag 19 november kun je in onze OLAC-praktijk ook terecht voor een professionele voetreflexmassage.
Voeding & Supplementen · 05. november 2018
Selenium is waarchijnlijk het meest onbekende mineraal in onze voeding. Geheel onterecht want het peelt een zeer belangrijke rol in onze persoonlijke gezondheid. Hoogste tijd dus voor een introductie.
Voeding & Supplementen · 23. oktober 2018
Wetenschappers: curcumine is als "natuurlijke chemotherapie" maar tast geen gezonde cellen aan. Curcumine richt zich op agressieve en letale vormen van kanker, terwijl de niet-kankerachtige cellen ongedeerd blijven.
Aqua Purica waterfilters · 22. oktober 2018
Verbijsde wetenschappers ontdekken verband tussen fluorwater en ADHD hersenschade Er zijn veel redenen om gefluorideerd water tegen te gaan. Het is niet alleen een vorm van door de overheid gedicteerde massamedicatie, maar onderzoek heeft consequent aangetoond dat de consumptie van fluor veel schadelijke gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens. Recent onderzoek heeft opnieuw bevestigd dat fluoride een schadelijke neurotoxine is voor met name het (ongeboren) kind.
Voeding & Supplementen · 22. augustus 2018
Wetenschappelijk onderzoek toont in toenemende mate aan dat de vermeende gezondheidsrisico's van glyfosaat daadwerkelijk serieus genomen moeten worden. Maar desondanks is de EU in Brussel toch weer overstag gegaan door de lobby van de chemische industrie.
Voeding & Supplementen · 21. augustus 2018
Er zijn meer dan 115 fytochemische componenten in gember - geen wonder dat het als een top superfood wordt beschouwd
Floww Health Technology · 27. maart 2018
Straling antennes aan banden: onduidelijkheid over gevaar volksgezondheid. Het ministerie van Economische Zaken overweegt om straling van zendmasten landelijk aan banden te leggen. Door de uitrol van 5G wordt een wildgroei aan antennes verwacht, onder meer in lantaarnpalen en bushokjes. Dat levert mogelijk gevaar op voor de volksgezondheid. Lees artikel AD: https://www.ad.nl/politiek/straling-antennes-aan-banden-onduidelijkheid-over-gevaar-volksgezondheid~a388a34d/
Floww Health Technology · 27. februari 2018
In de afgelopen twee decennia tijd is ons sociale leven totaal veranderd. Kunnen we ons nog een wereld zonder WiFi, smartphones en dergelijke voorstellen? Nee dus! Maar al die draadloze communicatie, slimme apparaten hebben een keerzijde: overal waar we ons begeven zijn we omgeven door kunstmatige straling want we willen overal bereik hebben. Steeds meer mensen ondervinden echter gezondheidsklachten door alle stralingsbronnen. Dit fenomeen is bekend als electrosmog!
Aqua Purica waterfilters · 27. februari 2018
Ons kraanwater is 'schoon' genoeg om te kunnen drinken, maar is 'schoon' ook 'zuiver'? Nee, helaas niet! Normering voor drinkwater betekent dat er stoffen aanwezig zijn die er van nature niet in thuis horen: zware metalen, chemicaliën, medicijnresten, etc. Maar wij van OLAC hebben een oplossing: zuiver & vitaal water in het hele huis of gebouw!

OLAC / Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468 / 06-50423414 / 06-30358880

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

> afdeling: Ortho-hormoonfactorpraktijk

Ohmweg 57G

2952 BD  ALBLASSERDAM

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (OHFP)

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL014804918B02

KvK-nr.: 71224211