· 

OLAC BioFoods

Gezond leven betekent gezond eten. En gezond eten betekent gevarieerde, verse en onbewerkte voeding. Steeds meer mensen hebben dat door en letten ook vaker op vers en onbewerkt voor de dagelijkse maaltijden. Maar veel van hen gaan vaak toch voor gaas met de tussendoortjes. Begrijpelijk, want probeer in de winkel maar eens een ècht verantwoord tussendoortje te vinden. Genoeg reklame van "met xx% minder suiker" etc., maar dan blijken er nog steeds theelepels vol sucrose in te zitten! Of light-produkten met synthetische aspartaam zoetstof of minder vet maar met veel meer calorieën.

Zo was er bijvoorbeeld ineens pindakaas light....met 30% minder vet volgens de reklamespotjes, maar daarvoor in de plaats 456% (!!) meer snelle koolhydraten in de vorm van suikers als bulkvulling (uiteraard niet vermeld in dezelfde reklamespotjes)!

Daarom hebben wij bij OLAC het initiatief genomen om zelf bio-organische versnaperingen te maken, zonder gluten, lactose, synthetische conserveermiddelen of kleurstoffen, enz. En deze eigen huislijn brengen wij op markt onder de vlag van OLAC BioFoods. Maar daarnaast vind je in onze webwinkel bijvoorbeeld ook produkten van andere leveranciers welke aan onze stringente OLAC-criteria voldoen.

 

We zijn nog volop bezig met het zoeken naar een ontwikkelen van aanvullende produkten, maar er is al een aanbod te vinden in onze webwinkel. Klik hier om een kijkje te nemen of om iets gezonds te kopen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

OLAC Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

Afdeling: Ohfp - Ortho-hormoonfactorpraktijk

Pontonniersweg 417

3353 SG  PAPENDRECHT - The Netherlands

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (Ohfp):

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL001116017B76 / EORI-nr.: NL001116017

KvK-nr.: 71224211