Welkom in onze OLAC webwinkel

 

Kijk hieronder wat je in onze webwinkel aantreft

In onze webwinkel vind je niet alleen producten voor een gezonde inwendige mens maar... zeker zo belangrijk!... eveneens producten die de condities van onze leef- en werkomgeving optimaliseren door het verminderen of elimineren van schadelijke externe invloeden.

Ga verder naar de webwinkel via de bovenstaande menubalk of door het aanklikken een logo hieronder.


OLAC Body & Health bio-organische lichaamsverzorgingsproducten


OLAC Body & Health bio-organische lichaamsverzorgingsproducten.

> OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

Wij van OLAC brengen medio 2019 onze eigen huismerk-productlijn op de markt bestaande uit organische producten voor in- en uitwendige lichaamsverzorging alsmede detox-programma's (lichaamsontgifting) op basis van 100% natuurproducten.


OLAC BioFoods bio-organische voeding


OLAC BioFoods bio-organische voeding.

> OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

Ook brengen wij van OLAC onze eigen huismerk-productlijn op de markt bestaande uit bio-organische voedingsproducten. Deze zijn vrij van gluten, soja, zuivelproducten en kunstmatige kleur-/geur-/smaakstoffen en synthetische conserveringsmiddelen.


Supplementen


Energetica Natura natuurlijke voedingssupplementen

Energetica Natura staat voor de oerenergie die in alle levende dingen (planten, mensen, dieren) aanwezig is. Alle producten worden geproduceerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en processen met als doel dezelfde oerenergie die in kwalitatieve grondstoffen aanwezig is te behouden. Op deze manier krijgt men producten die bulken van de biochemiche activiteit en energiee, producten die goed opneembaar en weinig belastend zijn en een echte werking in het lichaam uitoefenen.

VitaKruid supplementen (therapie-ondersteuning)

> Vitakruid natuurlijke supplementen

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.     Persoonlijke bescherming tegen electromagnetische straling

      > Find your Rhythm in a wireless world!

 

 

Klachten als vermoeidheid, slapeloosheid, concentratieverlies, stresshoofdpijn (migraine), etc. worden in toenemende mate veroorzaakt door electromagnetische straling afkomstig van hoogspannings- en zendmasten en straling van draadloze apparaten en netwerken die ons bijna overal omringen. Life Rhythm heeft twee innovatieve producten die je peroonlijke bescherming bieden tegen deze externe verstoorders van je hormoonbalans: de Tube en de Inside. Deze werken wetenschappelijk bewezen op basis van een specifiek silicaatmineraal, ontdekt door DSM. De Tube is een buisje om in je broekzak of handtasje mee te nemen. de Inside is een dun aluminium plaatje waarop het mineraal middeleen speciale coating is aangebracht en inwendig aangebracht kan worden op de batterij van je smartphone, tablet of laptop. Uitermate geschikt voor mensen die (ernstige) last hebben van elektrohypersensitiviteit (EHS). Het silicaatmineraal absorbeert de kunstmatige stralingsenergie en werkt dus zonder batterij, oneindig lang, zonder de werking van de draadloze apparatuur te beïnvloeden. 

     Bescherm jezelf door een stralingsarme leefomgeving

      > Shielding Technologies: Meting > Advies > Oplossing

 

Aan welke hoeveelheid straling wordt jij blootgesteld in je woon-, werk- en leefomgeving? Shielding Technologies is een onderneming die dat op deskundige wijze kan meten met professionele meetapparatuur en vervolgens een gefundeerd advies geeft. En zij leveren beproefde stralingswerende materialen om ruimtes te beschermen tegen niet-thermische onnatuurlijke straling. Dit zijn stralingsreducerende oplossingen voor wanden en ramen, maar ook klamboes (Kooi van Faraday principe), beschermende kleding en apparatuur tegen electriciteitsnetvervuiling en stralingsarme DECT-telefoons.

     Bescherm jezelf tegen schadelijke electromagnetische straling

      > Floww Health Technology: minder stress, meer rust, meer energie

 

Onze gezondheid wordt belaagd door een onzichtbaar gevaar: electrosmog!

Inmiddels worden we overal omgeven door draadloze netwerken en apparaten en veel mensen krijgen hierdoor problemen, zoals slapeloosheid, concentratieproblemen, enz. De producten van Floww verhelpen deze problemen door middel van geavanceerde en betaalbare technologie! De producten met inductiespoel en condensator absorberen de kunstmatige stralingsenergie en werken dus zonder batterij, oneindig lang. Ze beïnvloeden niet de werking van de draadloze apparatuur.Zuiver leidingwater is de nieuwe norm!

> Aquaphor waterfilters

Helaas slagen waterzuiveringsbedrijven er in steeds mindere mate in om alle verontreinigingen welke in toenemende mate in onze waterbronnen terecht komen eruit te zuiveren, zoals chemicaliën, pesticiden, actieve medicijnstoffen, enzovoorts. De waterfilters van Aquaphor lossen dit probleem voor u op: zuiver water in uw hele huis, kantoor, schip, etc!

Zuiver en vitaal leidingwater is de nieuwe norm!

> Aqua Purica waterfilters met interne hoog-energetische watervitalisatorbuis

 

Aqua Purica waterfilters zijn technisch identiek aan de Aquaphor Viking-serie, maar zijn als extra voorzien van een geïntegreerde hoog-energetische watervitalisatorbuis voor natuurlijk levendig water door het herstellen van de natuurlijke kristalstructuur van de watermoleculen.

  DELTA watersofteners voor superzacht water

  > DELTA watersofteners

 

De watersofteners van Delta zijn de eredivisie onder de waterontharders door hun innovatieve ontwerp en efficiënte werking. Regeneratie gechiedt op basis van tegendruk over de harsfilters waardoor onnodig water- en zoutverbruik wordt vermeden. Kalkvrij water betekent ook minder schoonmaak- en wasmiddelen in het milieu en minder reparatiekosten aan je kostbare waterapparaten. De softeners van Delta werken zonder electrische voeding, dus duurzaam!

               Wyckomar ultra-violette waterdesinfectiefilters

               > Chemical free water purification: we stand on guard!

 

De UV-C lichtfilters van Wyckomar doden schadelijke bacteriën, virussen en andere organismen voor gegarandeerd veilig drinkwater. De UV-desinfectiefilters worden altijd in combinatie met een waterfilter geplaatst voor een optimale werking.     Retap maakt duurzaam water drinken mooi en comfortabel

     > Retap glazen flessen, karaffen en glazen voor een milieu zonder plastic afval

 

De Retap Bottles zijn het Lifestyle Product van dit moment. Retap maakt water drinken weer hip, modern en extra leuk. De Retap Bottle is een Danish Design fles met meerdere designer awards en nog belangrijker, het is een fles met een visie: duurzaam, no-plastic en een gezonde levensstijl.

Een BPA vrije design waterfles van extra sterk laboratorium (borosilicate) glas. Dit glas is nagenoeg onbreekbaar.  De randen zijn zo afgewerkt dat je heel prettig water uit de fles drinkt. Naast de flessen en hun accessoires zijn er ook een karaf en waterglas met hetzelfde design verkrijgbaar.     Missie van de Hormoonfactor-methode, by ir. Ralph Moorman

       > De Hormoonfactor (by ir. Ralph Moorman)

 

 

 

De Hormoonfactor helpt jou stap voorstap bij jouw grootste uitdagingen: minder stress, gezond eten en meer bewegen. Zodat jij je hormonen op een natuurlijke manier terug in balans krijgt. Geen gekke pillen, geen diëten, maar zelfbewust leven en doen op een zo natuurlijk mogelijke manier. Het resultaat? Blijvendgewichtsverlies, minder buikvet, meer energie, verbeterde vitaliteit, beter slapen, een gezondere huid, een sterker immuunsysteem, pijnverlichting (bij auto-immuunziekten, gewrichtsklachten, etc.), afbouw van medicatie door herstel van je eigen hormoonbalans.OLAC abonnementen: onder constructie


Download
Voorwaarden OLAC webwinkel
Algemene leveringsvoorwaarden
OLAC webwinkel_Voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 625.9 KB

Contactformulier inzake vragen over bestellingen, afleveringen, garantieclaims, aanvraag retourzending, enz.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Contactinformatie Klantenservice:

Ma t/m vr van 10.00 tot 17.00 uur: tel. 078-3036 468

Tijdens en buiten kantooruren      : mob. 06-3035 8880 / Teus Vink

E-mail: info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

OLAC / Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468 / 06-50423414 / 06-30358880

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

> afdeling: Ortho-hormoonfactorpraktijk

Ohmweg 57G

2952 BD  ALBLASSERDAM - The Netherlands

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (OHFP)

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL014804918B02

KvK-nr.: 71224211