Welkom in onze webwinkel

 

In onze webwinkel vind je niet alleen producten voor een gezonde inwendige mens maar... zeker zo belangrijk!... eveneens producten die de condities van onze leef-, studie- en werkomgeving optimaliseren door het verminderen of elimineren van schadelijke externe invloeden.

Ga verder naar de webwinkel via de bovenstaande menubalk of door het aanklikken een logo hieronder.


OLAC Body & Health organische producten.

> OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

Wij van OLAC brengen medio 2018 onze eigen huismerk-productlijn op de markt bestaande uit organische producten voor in- en uitwendige lichaamsverzorging alsmede detox-programma's (lichaamsontgifting) op basis van 100% natuurproducten.

> deze huismerklijn is op dit moment volop in ontwikkeling....de eerste producten zijn inmiddels gelanceerd!

Energetica Natura natuurlijke voedingssupplementen

Energetica Natura staat voor de oerenergie die in alle levende dingen (planten, mensen, dieren) aanwezig is. Alle producten worden geproduceerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en processen met als doel dezelfde oerenergie die in kwalitatieve grondstoffen aanwezig is te behouden. Op deze manier krijgt men producten die bulken van de biochemiche activiteit en energiee, producten die goed opneembaar en weinig belastend zijn en een echte werking in het lichaam uitoefenen.

VitaKruid supplementen (therapie-ondersteuning)

> Vitakruid natuurlijke supplementen

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Missie van de Hormoonfactor-methode, by ir. Ralph Moorman

> De Hormoonfactor (by ir. Ralph Moorman)

De Hormoonfactor helpt jou stap voorstap bij jouw grootste uitdagingen: minder stress, gezond eten en meer bewegen. Zodat jij je hormonen op een natuurlijke manier terug in balans krijgt. Geen gekke pillen, geen diëten, maar zelfbewust leven en doen op een zo natuurlijk mogelijke manier. Het resultaat? Blijvendgewichtsverlies, minder buikvet, meer energie, verbeterde vitaliteit, beter slapen, een gezondere huid, een sterker immuunsysteem, pijnverlichting (bij auto-immuunziekten, gewrichtsklachten, etc.), afbouw van medicatie door herstel van je eigen hormoonbalans.

Zuiver en vitaal leidingwater is de nieuwe norm!

> Aqua Purica waterbehandelingssystemen

Helaas slagen waterzuiveringsbedrijven er in steeds mindere mate in om alle verontreinigingen welke in toenemende mate in onze waterbronnen terecht komen eruit te zuiveren, zoals chemicaliën, pesticiden, actieve medicijnstoffen, enzovoorts. De waterfilters en -ontharders van Aqua Purica lossen dit probleem voor u op: zuiver en vitaal water in uw hele huis of kantoor!

Persoonlijke bescherming tegen electromagnetische straling

> Find your Rhythm in a wireless world!

Klachten als vermoeidheid, slapeloosheid, concentratieverlies, stresshoofdpijn (migraine), etc. worden in toenemende mate veroorzaakt door electromagnetische straling afkomstig van hoogspannings- en zendmasten en straling van draadloze apparaten en netwerken die ons bijna overal omringen. Life Rhythm heeft twee innovatieve producten die je peroonlijke bescherming bieden tegen deze externe verstoorders van je hormoonbalans: de Tube en de Inside. Deze werken wetenschappelijk bewezen op basis van een specifiek silicaatmineraal, ontdekt door DSM. De Tube is een buisje om in je broekzak of handtasje mee te nemen. de Inside is een dun aluminium plaatje waarop het mineraal middeleen speciale coating is aangebracht en inwendig aangebracht kan worden op de batterij van je smartphone, tablet of laptop. Uitermate geschikt voor mensen die (ernstige) last hebben van elektrohypersensitiviteit (EHS). Het silicaatmineraal absorbeert de kunstmatige stralingsenergie en werkt dus zonder batterij, oneindig lang, zonder de werking van de draadloze apparatuur te beïnvloeden.

 

Bescherm jezelf tegen schadelijke electromagnetische straling

> Floww Health Technology: minder stress, meer rust, meer energie

Onze gezondheid wordt belaagd door een onzichtbaar gevaar: electrosmog!

Inmiddels worden we overal omgeven door draadloze netwerken en apparaten en veel mensen krijgen hierdoor problemen, zoals slapeloosheid, concentratieproblemen, enz. De producten van Floww verhelpen deze problemen door middel van geavanceerde en betaalbare technologie! De producten met inductiespoel en condensator absorberen de kunstmatige stralingsenergie en werken dus zonder batterij, oneindig lang. Ze beïnvloeden niet de werking van de draadloze apparatuur.


Download
Voorwaarden OLAC webwinkel
Algemene leveringsvoorwaarden
OLAC webwinkel_Voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 625.9 KB

Contactformulier inzake vragen over bestellingen, afleveringen, garantieclaims, aanvraag retourzending, enz.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Contactinformatie Klantenservice:

Ma t/m vr van 10.00 tot 17.00 uur: tel. 078-3036 468

Tijdens en buiten kantooruren      : mob. 06-3035 8880 / Teus Vink

E-mail: info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

OLAC / Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468 / 06-50423414 / 06-30358880

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

> afdeling: Ortho-hormoonfactorpraktijk

Ohmweg 57G

2952 BD  ALBLASSERDAM

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (OHFP)

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL014804918B02

KvK-nr.: 71224211