NIEUWE BESTELSERVICE ENERGETICA NATURA SUPPLEMENTEN & PRODUCTEN

Door de onderstaande URL met ons codenummer aan te klikken bestelt u voortaan uw supplementen rechtstreeks via de webshop van Energetica Natura èn geniet u tegelijkertijd van onze OLAC / Ortho-hormoonfactorpraktijk klantkorting aan u. Onze klantkorting aan u wordt automatisch door Energetica Natura op het orderbedrag van uw bestelling in mindering gebracht. Het voordeel van deze nieuwe bestelservice is dat u altijd de meest actuele producten uit het Energetica Natura assortiment kunt selecteren en bestellen. De bestelde producten worden vanuit de magazijnen van Energetica Natura rechtstreeks aan u verzonden. Voordelen voor u: de maximale THT-houdbaarheidstermijn en bestelgemak. Voordelen voor onze natuur: minder transportlijnen = minder CO2-uitstoot en minder verpakkingsmaterialen. Een Win-Win situatie voor iedereen dus.

Heeft u vragen of komt u er even niet uit? Neem contact met ons op, zie onze contactgegevens onderaan de pagina.

Klik op onderstaande URL-link om uw Energetica Natura producten te bestellen:


** ATTENTIE > BELANGRIJKE MEDEDELING - disclaimer: **

Energetica Natura / Biotics Research supplementen zijn bedoeld voor toepassing in de professionele praktijk. U kunt hier uw herhalingskuur bestellen. Bent u een nieuwe klant, neem dan eerst contact op met één van onze consulent-deskundigen. Zij kunnen u uitgebreid adviseren over de toepassingen van Energetica Natura- en Biotics Research-supplementen èn over de eventuele contra-indicaties (nevenwerkingen) van deze producten. Raadpleeg ook uw behandelend arts voor u een programma start. Ga nooit op eigen houtje met professionele supplementen experimenteren, van welk fabrikaat dan ook! Breng uw gezondheid niet onnodig in (groter) gevaar door onkundig gebruik, maar laat u door ons uitvoerig en gratis adviseren. Voor informatie, bel 078-3036468 / 06-30358880 / 06-50423414.

 

** Alle Energetica Natura en Biotics Research-producten zijn vrij van: gluten, gist, lactose/zuivel, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Producten zijn geschikt voor vegetariërs en vrij van GMO's **


OLAC Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

Afdeling: Ohfp - Ortho-hormoonfactorpraktijk

Pontonniersweg 417

3353 SG  PAPENDRECHT - The Netherlands

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (Ohfp):

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL001116017B76 / EORI-nr.: NL001116017

KvK-nr.: 71224211