· 

OLAC Body & Care

Een gezonde leefstijl betekent niet alleen inwendige verzorging, maar ook de buitenkant van je lichaam vraagt om je aandacht. Daarom zijn we bij OLAC druk bezig met het ontwikkelen en produceren van een eigen huislijn puur natuurlijke lichaamsverzorgingsprodukten. Deze brengen we op de markt als de OLAC Body & Care huislijn.

Hiervoor gebruiken we natuurlijk uitsluitend de allerbeste grondstoffen van bio-organische oorsprong voor het best mogelijke resultaat.

Bij de ontwikkeling ligt het accent vooral op de therapeutische eigenschappen van de oliën, crèmes, lotions en zeepjes. Voor huidproblemen zoals droge of vette huid, huidirritaties (bijvoorbeeld als gevolg van een allergie), insectenbeten tot aan psoriasis hebben wij speciale therapeutische zeepsoorten.

Maar ook een weldadige en hydraterende wellness massageolie ontbreekt niet in ons aanbod, welke ook als sportmassageolie kan worden gebruikt voor versneld herstel na (zware) fysieke inspanningen.

Daarnaast is er ook een OLAC*Serum verrijkt met een natuurlijke vitamine C gewonnen uit de acerola-kers. En de OLAC Belly Fat Burning Cream tegen cellulite (sinaasappelhuid).

Inmiddels zijn er al diverse lichaamsverzorgingsprodukten verkrijgbaar in onze webwinkel. Klik hier om direkt naar onze webshop te gaan.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

OLAC Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

Afdeling: Ohfp - Ortho-hormoonfactorpraktijk

Pontonniersweg 417

3353 SG  PAPENDRECHT - The Netherlands

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (Ohfp):

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL001116017B76 / EORI-nr.: NL001116017

KvK-nr.: 71224211