· 

Zuiver drinkwater verdient Retap!

Als je een OLAC waterfiltersysteem hebt voor zuiver en vitaal water in je gehele woning of kantoorgebouw of aan boord van je luxe motorjacht of binnenvaartschip, dan komt het beste en meest zuivere drinkwater uit je eigen tapkraan. En dan wil je dat ook op een stijlvolle manier consumerenen presenteren. Welnu, dat kan met ons assortiment van glazen Retap waterflesen, karaffen en waterglazen!

Retap staat voor "hervullen met kraanwater". Retap is een Deens design bedrijf, wiens missie het is om de wijze waarop water gedronken wordt te verbeteren. Wij van OLAC waarderen net als Retap goed design, goede gezondheid en een duurzame levensstijl. Met deze waarden in het hoofd, heeft Retap speciaal voor het drinken van kraanwater Retap Fles, Retap Caraf en Retap Water Glass ontworpen voor zowel de consument als het bedrijfsleven. 

 

Retap, The Next Generation hervulbare fles

De wereldzeeën worden vervuild door plastic flessen die niet alleen schadelijk zijn voor het milieu, maar ook voor onze persoonlijke gezondheid (BPA's, etc.). Op dit moment worden er per jaar alleen al in Nederland 550 miljoen wegwerpflessen gekocht. Retap wil hier samen met OLAC verandering in brengen door ons te focussen op een gezonde levensstijl, een schoner mileu en duurzame oplossingen. De Retap fles is oorspronkelijk speciaal ontworpen om kraanwater te drinken, overal mee naar toe te nemen, en om eindeloos te blijven hervullen. Het mooie ontwerp van de fles en de uitgebreide personalisatie mogelijkheden van de dop en sleeve, maken de Retap Bottle niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor het oog.

Met de lekvrije dop neem je het flesje dus makkelijk overal mee naar toe. De fles is gemaakt van extra hard borosicilaat (laboratorium) glas dat net als de dop in de vaatwasser kan. De dop is bpa vrij en vrij van andere schadelijke stoffen die vaak in plastic zitten zoals weekmakers. De fles is zo ontworpen dat hij geen hoekjes bevat waar bacteriën kunnen groeien. Je kan dit voorkomen door geen water in de fles te laten en even om te spoelen voor het hervullen. Als dat niet helpt, kan je de Retap ook omspoelen met azijn, een wateroplossing met citroenzuurpoeder of natriumbicarbonaat (zuiveringszout) of met een smal borsteltje schoon maken.

Zoek je naast de 0,5 liter Retap drinkfles een andere drinkfles van dit merk, of een karaf of waterglas? Bekijk dan onze gehele collectie van flessen, karaf en waterglazen. OLAC is officieel distributeur van Retap. Klik hier voor het Retap assortiment in onze webwinkel.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

OLAC Ortho-hormoonfactorpraktijk

 

Tel.       : 078-3036468

E-mail  : info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com

 

Praktijkadres:

OLAC - Organic Lifestyle Advice Center

Afdeling: Ohfp - Ortho-hormoonfactorpraktijk

Pontonniersweg 417

3353 SG  PAPENDRECHT - The Netherlands

 

Ortho-hormoonfactorpraktijk (Ohfp):

IBAN: NL98 ASNB 0707 0394 79 t.n.v. OHFP

SWIFT/BIC: ASNBNL21

BTW-nr.: NL001116017B76 / EORI-nr.: NL001116017

KvK-nr.: 71224211